INTREBARI FREGVENTE

Ce este HALLOWEEN ?

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază — de exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows' Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților, sărbătoare cu care Halloweenul a devenit asociat în țările unde predomină creștinismul occidental — catolic și protestant, deoarece în aceste culte creștine ziua tuturor sfinților este sărbătorită pe 1 noiembrie. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. În alte țări Halloween este serbat prin parade și carnavaluri


Ce Costume se poarta de Halloween ?

Costumele de Halloween sunt legate de fantome și superstiții dar după cel de-al doilea război mondial, costumele americane de Halloween s-au modificat în costume de super eroi, personaje comice și figuri de divertisment. Puteti deveni pentru o zi, un personaj dintr-o poveste sau un super erou, cum ar fi: Vrajitoare, Fantoma, Vampir, Zana, Sirena, Pirat, Elf sau Batman, Joker, CatWoman, Hulk, SpiderMan, Zorro, Black Panter ,SuperMan, Capitan America, Xman.


Ce pot intelege prin PC / PH / PA  ?

Organizatorii vor asigura traseele cu PC/Punct de Control pentru verificarea si siguranta participantilor. PH/Punct de Hidratare asigura revitalizarea sportivilor cu apa si energizante. PA/ Punct de Alimentare asigura sportivilor fructe, dulciuri, alune, apa si energizante.


Daca este posibil sa particip la doua probe diferite ?

Regulamentul Halloween Race Race nu permite inscrierea participantilor si participarea la doua probe diferite, se pot inscrie doar la una din cele trei trasee.


Este posibil inscrierea la fata locului in ziua Concursului ?

Dupa inchiderea inscrierilor Online cei care doresc să se înscrie o pot face la fața locului in limita locurilor disponibile ramase conform regulamentului cu mentiunea ca vor primi doar kitul standard care este fara tricou ( kitul este format din numar de participare si medalie de finisher ) care il va primii participantul daca termina cursa..


Anularea/returnarea taxei ?

Dacă dintr-un motiv întemeiat doriți să anulați participarea la cursă, vă rugăm să anunțați acest lucru printr-un email trimis la adresa  contact@halloweencityrace.ro. În cazul retragerii înscrierii din cursa, taxa de participare NU POATE FI RETURNATĂ însă locul poate fi cedat unui alt concurent. Aveti posibilitatea de a transfera taxa altei persoane dar să anunţe organizatorul printr-un email trimis la adresa de mai sus. ATENTIE! Modificarile se pot face doar pina pe data de 23 Octombrie 2022 dupa aceasta data nici o modificare nu mai este posibila.


Cum pot transfera inscrierea mea catre alta persoana ?

Înscrierea poate fi transferată altei persoane trimițând un e-mail, de solicitare la contact@halloweencityrace.ro până la data de 23 Octombrie 2022 ca urmare organizatorul v-a confirma prin e-mail noua validare. Modificarile se vor face manual de catre un operator si se percepe o taxa de 25ron.


Schimbarea Cursei / Cum procedez ?

Transferarea de la o cursă la alta este posibilă fie Cursa Populara / Cross / Semimaraton modificare se va solicita prin e-mail la contact@halloweencityrace.ro până la data de 23 Octombrie 2022. Modificarile se va face manual de catre un operator si se percepe o taxa de 25ron. Atentie ! Se va achita diferenta dintre taxele de inscriere, daca se trece de la o cursa lunga la una mai scurta, nu se ramburseaza diferenta taxei. Este permisa doar o singura schimbare !


De ce nu apar pe lista de participare ?

Verificati daca ati completat formularul de inscriere corect, inscrierea devine validă după confirmarea efectuării plăţii taxei de înscriere. Tabelul cu participantii inscrisi se updatează într-un interval de 1 și 50h. În cazul în care au trecut mai mult de trei zile lucrătoare și nu apăreți pe lista cu concurenti, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa contact@halloweencityrace.ro. Dacă înscrierea a fost facută într-o zi de vineri sau weekend, vă rugăm să așteptați până luni pentru a verifica lista.


Informatii si detalii, in caz de nelamuriri va rugăm să consulți regulamentul concursului. Dacă mai aveti întrebări, le puteti adresa la contact@halloweencityrace.ro.